Laadstation voor de Volvo S90

Een laadstation kopen voor uw Volvo S90 T8 Twin Engine? U vindt de juiste laadbox op deze pagina, inclusief aanvullende informatie over dit model elektrische auto van Volvo. Zo vindt u snel de laadpaal voor thuis of voor zakelijk gebruik, geschikt voor de S90 T8 Twin Engine.

De accu van de Volvo S90 T8 Twin Engine heeft een capaciteit van 10,4 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.

Welk soort laadstation voor de Volvo S90 T8 Twin Engine?
De Volvo S90 heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan als gezegd laden via 1 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV Laadbox Type 2, 1 fase, 16A geschikt. Zie op EVPartner.nl de laadstations die gemaakt zijn voor de elektrische Volvo, model S90 T8 Twin Engine.

Op zoek naar een laadpaal voor een andere Volvo? Zie dan ons overzicht met alle laadstations voor Volvo. Op zoek naar een laadstation voor een ander merk dan Volvo? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadboxen voor alle automerken. Of kijk als vermeld direct hieronder voor alle laadboxen die geschikt zijn voor het model S90 T8 Twin Engine.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1