AQ-TRON

AQ-TRON biedt een groot assortiment acculaders, boosters en accessoires van topkwaliteit voor een breed scala aan toepassingen. Van kleine boosters voor startaccu's tot industriële opladers voor heftruckaccu's. AQ-TRON bestaat sinds 2008.

Het bedrijf fabriceert acculaders, druppelladers en onder andere jumpstarters voor alle soorten accu's en laadtoepassingen. Ook voor de zwaarste en andere, op elektriciteit werkende professionele hulpmiddelen. Denk aan vorkheftrucks, schaarlift, hoogwerker, schrobveegmachine, golfbuggy en transportschepen.

AQ-TRON laders

Zoek via het filter op voltage, capaciteit / ampèrage / accuvermogen Ah en type accu waarvoor de lader of ander AQ-TRON product gemaakt is. Dit merk op EVPartner.nl maakt laders en snelladers voor onder andere deze batterijen: natte loodzuur, Gel, Calcium, AGM, onderhoudsvrij (MF, Maintenance Free) en Lithium / Li-ion. De meeste apparaten van dit merk zijn voorzien van veel extra functionaliteiten.

AQ-TRON producten leveren we uit eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop al bijna verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het online kopen van een product van AQ-TRON of een ander merk is in deze webshop voordelig: wij hanteren de laagst mogelijke prijzen. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL.

Nieuwe AQ-TRON laten bezorgen of komen afhalen?

Morgen laten bezorgen of direct afhalen. Uw pakket met product(en) van AQ-TRON en/of ander kwaliteitsmerk is in goede handen. Een aankoop op Druppellader.com vóór 22:00 wordt diezelfde dag verzonden. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze vast klaar.

 

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 2