Laadkabel(s) Mercedes-Benz GLE 500e Plug-In Hybrid

Een laadkabel kopen voor uw Mercedes-Benz GLE 500e Plug-In Hybrid? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Mercedes-Benz. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de GLE 500e Plug-In Hybrid.

De accu van de Mercedes-Benz GLE 500e Plug-In Hybrid heeft een capaciteit van 8,8 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A (1 x 3,7kW = 3,7kW).

Welk type laadkabel voor de Mercedes-Benz GLE 500e Plug-In Hybrid?
De Mercedes-Benz GLE 500e Plug-In Hybrid heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 1 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 1 fase, 16A geschikt.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Mercedes-Benz? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Mercedes-Benz. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Mercedes-Benz? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model GLE 500e Plug-In Hybrid.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1