Alfen

Alfen - The power to adapt! Alfen is een Nederlandse fabrikant van slimme laadoplossingen voor elektrische auto's. U heeft ze vast wel eens gezien, de witte robuuste laders van Alfen. De meest verkochte laders zijn de Eve modellen, uitgevoerd in enkele en dubbele outlet en tevens met vaste laadkabel.

Bij de Alfen laders bieden we verder scherp geprijsde E-Flux abonnementen. Daarmee kunt u uw lader nog slimmer inzetten. U kunt uw lader koppelen met een backoffice systeem van bijvoorbeeld een leasemaatschappij. Dat maakt de verrekening van de geladen energie gemakkelijk. Ook kunt u met de laders van Alfen, in combinatie met E-Flux, betaalopties aanbieden voor bijvoorbeeld klanten die bij u willen laden.

Alfen laadstations

Op deze pagina's vindt u onder andere deze Alfen producten:

 Alfen oplaadpunt (zakelijk en privé)  Eve Double Pro-Line
 Alfen laadstation  Eve Single Pro-Line
 Alfen laadpas  Eve Single S-Line
 Alfen montagepaal  
 Alfen fronts  
 Alfen laadkabels  
 Alfen load balancer  
 Alfen sleutelhanger  
 Overige Alfen producten en accessoires  Overige Alfen series en productlijnen

 

Alfen laadpaal

Een laadpaal van Alfen: wij leveren alle soorten laadstations van Alfen. Zowel voor zakelijk als particulier gebruik. Een Alfen lader voor de elektrische auto is standaard met ingebouwde Load Balancing en simlock vrij. EVPartner.nl kan het proces van leveren én installeren uit handen nemen. Op zoek naar een laadoplossing van Alfen? Voor thuis / particulier gebruik zijn er de Single S-line (1-fase) en Single Pro-line. Laatstgenoemde kan zowel met 1-fase als 3-fasig laden. Zakelijk zijn er de Alfen Single Pro-line en Alfen Double Pro-line. Meer informatie? Zie de uitleg bij elk van de Alfen laadpalen en overige producten van dit merk, in deze webshop.

Alfen producten verzendklaar

Alfen producten zijn bij ons leverbaar uit eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop al bijna verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het online kopen van een product van Alfen of een ander merk is in deze webshop voordelig: wij hanteren de laagst mogelijke prijzen. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL. Uw aankoop vóór 22:00 versturen we nog dezelfde dag. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze klaar voor uw komst.

Over Alfen - historie

Alfen is een kleine honderd jaar geleden opgericht, in Hilversum. Het ontwikkelt in de tijd van elektrisch autorijden behalve EV laders (EV laadpalen) ook energieopslagsystemen, smart grids en transformatorstations. Evenals veel soorten aanverwante producten en diensten. De energieopslagsystemen van Alfen worden ingezet voor onder meer load balancing, handel in energie, frequentieregeling en het realiseren van autonome elektriciteitsnetten in combinatie met zonne- of windenergie. Ook legt Alfen complete elektriciteitsnetwerken aan in de glastuinbouw en in de industriële sector.

In 1937 begon Alfen, eigendom van J. van Alfen, als een Nederlandse fabriek van hoog- en laagspanningsapparaten en als producent van voornamelijk schakelapparatuur. Inmiddels is het een internationale onderneming, nog steeds Nederlands, met een brede focus op de elektrische energiewereld. In 2011 nam Alfen het failliet gegane Exendis over, dat omvormers en laders produceerde. De onderneming was 35 jaar onderdeel van bouwgigant TBI en voorloper OGEM en in 2018 ging Alfen naar de beurs. Inmiddels is de focus verlegd naar genoemde producten en services waaronder het op grote schaal leveren van transformatorstations in Nederland.

De naam en het bedrijfslogo van Alfen zijn veelvuldig terug te vinden in het straatbeeld: namelijk op de talrijke EV laadpalen. Verder, ter indicatie: Alfen had in 2019 een omzet van 143,2 miljoen euro, met een operationele winst van 14,5 miljoen euro en een nettowinst van 6,2 miljoen euro, mede dankzij het leveren van intelligente stroomnetsystemen, het leveren van transformatorhuisjes en de nieuwe onderdelen: laadstations en mogelijkheden voor energieopslag. Het Hilversumse bedrijf heeft zo’n 500 medewerkers in dienst. Een deel ervan wordt opgeleid binnen de eigen Alfen Academy.

Alfen kopen bij EVPartner.nl

EVPartner levert producten, services en informatie gerelateerd aan Electric Vehicles. Daarom verkopen we de beste laadstations, laadkabels en accessoires, waaronder die van Alfen. We hebben alle soorten laadpalen en laders, voor elke capaciteit, elk type autostekker en elk voltage. Op voorraad. We voorzien u van de juiste informatie en specificaties. Bekijk hier ons Alfen aanbod.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 4