Laadkabel(s) Xpeng P7

Een laadkabel kopen voor uw Xpeng P7? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Xpeng. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de P7.

De accu van de Xpeng P7 heeft een capaciteit van 86 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A. (3 x 3,7kW = 11Kw).

De lader in de Xpeng P7 kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW= 7,4kW).

Welk type laadkabel voor de Xpeng P7?
De Xpeng P7 heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 3 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de P7 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Xpeng? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Xpeng. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Xpeng? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model P7.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 3