Ratio

Het is goed en het komt uit Nederland: de laadkabels, mobiele laders, laadstations en bijbehorende accessoires van Ratio Electric.

Hoe de hoge kwaliteit van Ratio - in de vorm van bijvoorbeeld de laadkabels - te herkennen is? Kijk eens naar de flexibiliteit van de kabel. Ratio maakt hiervoor gebruik van de diensten van (het eveneens Nederlandse) Draka. Ook en misschien wel vooral is de Kwaliteit met hoofdletter K te herkennen aan de aangespoten stekkers. De constructie hiervan is vele malen beter dan het geval is bij aangeschroefde stekkers. Kabels met aangespoten stekkers gaan dan ook beduidend langer mee. De aansluiting is sterker en bovendien is deze niet vochtdoorlatend (!). 

Ratio laadkabels en garantie

Is er onverhoopt toch iets mis met de kabel van Ratio? Dan wordt deze voor u kosteloos vervangen of gerepareerd. Op de laadkabels van Ratio rust namelijk 3 jaar volledige garantie. Extra voordelig in dergelijke, uitzonderlijke gevallen is het feit dat Ratio, zoals gezegd, is gehuisvest in Nederland. Daardoor kan EVPartner.nl met deze leverancier extra snel schakelen en de kabel zal dan snel worden vervangen.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 10