Laadkabel Mini Cooper

Een laadkabel kopen voor een Mini? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Mini te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. EVPartner.nl heeft de oplaadkabels voor Mini op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Mini kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Mini elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor Mini
Mini heeft een Plug-In hybride auto op de markt en dat is de S E Countryman.

  • De Mini S E Countryman heeft een accu met een capaciteit van 7,7 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn Mini?"

  • De Mini Cooper S E Countryman heeft een Type 2 aansluiting aan autozijde en kan als vermeld 1-fasig laden met 16A. Hiervoor is een laadkabel Type 2, 1 fase, 16A geschikt.

Kies hieronder het model van Mini dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer