Laadkabel Land Rover

Een laadkabel kopen voor een Land Rover? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Land Rover te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. EVPartner.nl heeft de oplaadkabels voor Land Rover op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Land Rover kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Land Rover elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor Land Rover
Land Rover heeft één plug-in hybride auto: de Range Rover P400e. Dit is de eerste elektrische Plug-in Hybride auto van Land Rover.

  • De Range Rover P400e heeft een accu met een capaciteit van 13 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn Land Rover?"

  • De Range Rover P400e heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 16A geschikt.

Kies hieronder het model van Land Rover dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer