Laadstation Ford C-Max Plug-In Hybride

Een laadstation kopen voor uw Ford C-Max Plug-in Hybride? U vindt de juiste laadbox op deze pagina, inclusief aanvullende informatie over dit model elektrische auto van Ford. Zo vindt u snel de laadpaal voor thuis of voor zakelijk gebruik, geschikt voor de C-Max Plug-in Hybride.

De accu van de Ford C-Max Plug-in Hybride heeft een capaciteit van 7,6 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.

Welk soort laadstation voor de Ford C-Max Plug-in Hybride?
De Ford C-Max Plug-in Hybride heeft aan autozijde een aansluiting Type 1 (Yazaki) en kan als gezegd laden via 1 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV Laadbox Type 1, 1 fase, 16A geschikt. Zie op EVPartner.nl de laadstations die gemaakt zijn voor de elektrische Ford, model Ford C-Max Plug-in Hybride.

De Ford C-Max Plug-in Hybride wordt sinds oktober 2016 niet meer verkocht.

Op zoek naar een laadpaal voor een andere Ford? Zie dan ons overzicht met alle laadstations voor Ford. Op zoek naar een laadstation voor een ander merk dan Ford? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadboxen voor alle automerken. Of kijk als vermeld direct hieronder voor alle laadboxen die geschikt zijn voor het model Ford C-Max Plug-in Hybride.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1