Laadkabel(s) Nissan Ariya

Een laadkabel kopen voor uw Nissan Ariya? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Nissan. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de Ariya.

De accu van de Nissan Ariya-e heeft een capaciteit van 63 of 87 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 32A (3 x 7,4kW = 22kW). 

Welk type laadkabel voor de Nissan Ariya?
De Nissan Ariya-e heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 3 fase met 32 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 3 fase, 32A geschikt.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Ariya-e 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Nissan? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Nissan. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Nissan? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model Ariya.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 3