Laadstation(s) Volkswagen Passat GTE

Een laadstation kopen voor uw Volkswagen Passat GTE (Variant)? Er zijn hiervan twee modellen. U vindt de juiste laadboxen op deze pagina, inclusief aanvullende informatie over deze modellen elektrische auto van Volkswagen. Zo vindt u snel de laadpaal voor thuis of voor zakelijk gebruik, geschikt voor uw Passat GTE of gelijknamige Variant.

De accu van zowel de Volkswagen Passat GTE als de Passat GTE Variant heeft een capaciteit van 9 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.

Welk soort laadstation voor de Volkswagen Passat GTE?
De Volkswagen Passat GTE (Variant) heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan als gezegd laden via 1 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV box Type 2, 1 fase, 16A geschikt.

Belangrijk te weten
Beide modellen van de Volkswagen Passat GTE kunnen alleen overweg met laadstations van 16A.

Op zoek naar een laadpaal voor een andere Volkswagen? Zie dan ons overzicht met alle laadstations voor Volkswagen. Op zoek naar een laadstation voor een ander merk dan Volkswagen? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadboxen voor alle automerken. Of kijk als vermeld direct hieronder voor alle laadboxen die geschikt zijn voor het model Passat GTE.

Verdere toelichting?
Mocht het u niet helemaal duidelijk zijn kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 8