Laadpaal met app

Zoekt u een laadstation/ laadbox/ laadpaal met app? Dus een die u via uw telefoon of tablet met een app kunt bedienen? EVPartner biedt hiervoor meerdere mogelijkheden. Bediening van uw laadpaal/ laadstation met een app heeft als groot voordeel dat het laadstation op afstand uitgelezen en geconfigureerd kan worden.

Functionaliteiten in de app
In de app kunt u vaak zelf een aantal belangrijke functies bedienen zoals het op afstand aan en uitzetten van uw laadstation of het instellen van wanneer het laadstation moet beginnen met laden. Dit laatste kan praktisch zijn als u thuis laadt en u wilt graag laden tijdens daltarieven van uw energieleverancier. Een andere toepassing is het aanmelden op het laadstation dat via een app geregeld kan worden.

Bluetooth, wifi of ethernet (internet)
Bediening via de app kan via bluetooth of via het internet. Als u echt op afstand via internet uw laadstation wilt kunnen bedienen dan is een wifi of ethernet verbinding noodzakelijk bij de installatie van uw laadpaal/ laadbox/ oplaadpunt. Bij de laadstations in deze categorie wordt steeds aangegeven welke connectie-mogelijkheden er zijn voor elk laadstation. Let hier dus goed op als u specifieke wensen of toepassingen heeft. Laadstations die aangesloten kunnen worden via internet werken overigens ook prima zonder internet. Zonder internet vervallen dan wel de functies van bediening op afstand.

In deze categorie tonen we u laadpalen/ laadstations die via een app/ telefoon/ tablet bediend kunnen worden. De verschillende laadstations bieden verder verschillende toepassingen van de app.

RFID laadpas gebruikersindentificatie
Zoekt u een laadpaal met laadpas? Dan kunt u ook de laadstations in deze categorie bekijken. Enkele van onderstaande laadstations kunnen ook bediend worden met een laadpas.


Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 5