Laadkabel(s) Audi e-tron Quattro 55

Een laadkabel kopen voor uw Audi e-tron Quattro 55? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Audi. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de e-tron Quattro 55.

De accu van de Audi e-tron Quattro 55 quattro heeft een capaciteit van 95 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A (3 x 3,7kW = 11kW).

Belangrijk om te weten
De Audi e-tron Quattro 55 is alléén gemaakt op laadkabels van 16A. Is de kabel gezekerd met een ander amperage dan 16? Dan zal de auto direct automatisch het laden blokkeren. Overigens mag de laadkabel wel 3-fasig zijn, ook als de auto slechts 1-fasig of 2-fasig kan laden. Het amperage daarentegen moet echt overeenkomen.

Welk type laadkabel voor de Audi e-tron Quattro 55?
De Audi e-tron Quattro 55 heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 3 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Audi? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Audi. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Audi? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model e-tron Quattro 55.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 2