Cortina

Gaat uw huidige Cortina fietsaccu stuk of wilt u een reserve exemplaar? Op EVPartner.nl vindt u de originele Cortina e-bike accu's ter vervanging van de oorspronkelijke. Cortina staat breed bekend om haar elektrische fietsen en traditionele fietsen van uitstekende kwaliteit. Het merk maakt daarbij gebruik van het bekende Ecomo aandrijfsysteem. Ook de bijpassende accu's hebben de naam Ecomo. Ze zijn er in verschillende voltages.

Alle fietsaccu's van Cortina zijn van lithium. Bekijk vóór het kopen van een nieuwe Cortina fietsaccu goed of u een 24V of 36V systeem heeft. Bent u hiervan niet zeker? Het voltage vindt u op de achterzijde van uw huidige accu. Daar staat overigens eveneens de accucapaciteit beschreven.

Wij verkopen de originele Cortina e-bike accu's als vervanging van uw huidige accupack of als reserve-accu. Op het stickertje op de achterkant staat of u een 24 volt of een 36 volt accu heeft. Hierop staat naast de accucapaciteit ook het voltage.

Cortina fietsaccessoires
Cortina produceert verder ook mooie fietsaccessoires. Vooral de nieuwe fietstassen van Cortina zijn erg mooi en modieus. Bekijk ze op onze andere website Fietstas.com.

Cortina op EVPartner.nl

Cortina producten kunt u kopen op EVPartner.nl. U bestelt hier bij een online accu(lader)shop met een breed assortiment aan vele merken op eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt het nieuwe Cortina product al in ons magazijn in Beverwijk. Bestellingen binnen vóór 22:00 sturen we diezelfde dag nog uit. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we leggen het voor u klaar!

Over deze webshop
EVPartner levert producten, services en informatie gerelateerd aan Electric Vehicles. Daarom verkopen we de allerbeste laadstations en laadkabels. We hebben alle soorten laadpalen en laders, voor elke capaciteit, elk type autostekker en elk voltage. We voorzien u van de juiste informatie en specificaties. Ook voor het kopen van uw nieuwe fietsaccu, fietsacculader en alle relevante accessoires, zoals van het merk Cortina, kunt u goed en voordelig terecht op EVPartner.nl.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1