Laadkabel(s) Ford Mustang Mach-E

Een laadkabel kopen voor uw Ford Mustang? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Ford. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de Mustang.

De accu van de Ford Mustang heeft een capaciteit van 75 kWh of 99 kWh. De lader in de auto laadt in beide gevallen via 3 fase met maximaal 16A (3 x 3,7kW = 11kW).

De lader in de Ford Mustang kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW= 7,4kW).

Welk type laadkabel voor de Ford Mustang?
De Ford Mustang heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 3 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A).

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Ford? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Ford. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Ford? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model Mustang.

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 3