Laadkabel Lexus

Een laadkabel kopen voor een Lexus? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Lexus te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. EVPartner.nl heeft de oplaadkabels voor Lexus op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Lexus kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Lexus elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor Lexus
Lexus heeft één elektrische auto: de Lexus 300e Electric. Dit is de eerste elektrische auto van Lexus.

  • De Lexus 300e Electric heeft een accu met een capaciteit van 45 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 29A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn Lexus?"

  • De Lexus 300e Electric heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 29A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 32A geschikt.

Kies hieronder het model van Lexus dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer