Laadkabel Nissan LEAF (vanaf herfst 2013)

Een laadkabel kopen voor uw Nissan LEAF (vanaf herfst 2013)? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Nissan. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de LEAF (vanaf herfst 2013).

De accu van de Nissan LEAF (variant vanaf herfst 2013) heeft een capaciteit van 24 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW = 7,4kW).

Belangrijk om te weten
Als uw aansluiting thuis of op het werk geen 32A kan leveren dan kunt u ook een laadkabel type 1, 1 fase 16A overwegen.

Welk type laadkabel voor de Nissan LEAF (uitvoering per herfst 2013)?
De Nissan LEAF (vanaf herfst 2013) heeft aan autozijde een aansluiting Type 1 (Yazaki) en kan laden via 1 fase met 32 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 1 fase, 32A geschikt. Zie hier op EVPartner.nl de laadkabels en mobiele laders die gemaakt zijn voor de elektrische Nissan, model LEAF vanaf herfst 2013.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Nissan? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Nissan. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Nissan? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model LEAF vanaf herfst 2013.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1