Laadstation(s) Ford Mustang Mach-E

Een laadstation kopen voor uw Ford Mustang Mach-E? U vindt de juiste laadbox op deze pagina, inclusief aanvullende informatie over dit model elektrische auto van Ford. Zo vindt u snel de laadpaal voor thuis of voor zakelijk gebruik, geschikt voor de Mustang Mach-E.

De accu van de Ford Mustang Mach-E heeft een capaciteit van 75 kWh of 99 kWh. De lader in de auto laadt in beide gevallen via 3 fase met maximaal 16A.

De lader in de Ford Mustang Mach-E kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW= 7,4kW).

Welk soort laadstation voor de Ford Mustang Mach-E?
De Ford Mustang Mach-E heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan als gezegd laden via 3 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV Laadbox Type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Mustang Mach-E 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Op zoek naar een laadpaal voor een andere Ford? Zie dan ons overzicht met alle laadstations voor Ford. Op zoek naar een laadstation voor een ander merk dan Ford? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadboxen voor alle automerken. Of kijk als vermeld direct hieronder voor alle laadboxen die geschikt zijn voor het model Ford Mustang Mach-E.

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 10