Laadkabel Volkswagen e-Golf

Een laadkabel kopen voor uw Volkswagen e-Golf? Er zijn hiervan twee modellen. Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Volkswagen. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de e-Golf.

De accu van de Volkswagen e-Golf model geleverd tot mei 2017 heeft een capaciteit van 24,2 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A. ( 1 x 3,7kW = 3,7kW).

De accu van de Volkswagen e-Golf model vanaf mei 2017 heeft een capaciteit van 35,8 kWh. De lader in de auto laadt via 2 fasen met 16A. ( 2 x 3,7kW = 7,4kW).

Welk type laadkabel voor de Volkswagen e-Golf?
De Volkswagen e-Golf geleverd tot mei 2017.heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 1 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 1 fase, 16A geschikt. Zie hier op EVPartner.nl de laadkabels en mobiele laders die gemaakt zijn voor de elektrische Volkswagen, model e-Golf.

De Volkswagen e-Golf geleverd vanaf mei 2017.heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 2 fase met 16 ampère. Wij adviseren echter de Type 2, 3 fase, 16A aangezien u hiermee de maximale laadcapaciteit kunt benutten. Zie hier op EVPartner.nl de laadkabels en mobiele laders die gemaakt zijn voor de elektrische Volkswagen, model e-Golf.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Volkswagen? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Volkswagen. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Volkswagen? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model e-Golf.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1