Laadstation(s) Jeep Avenger Electric

Een laadstation kopen voor uw Jeep Avenger Electric? U vindt de juiste laadbox op deze pagina, inclusief aanvullende informatie over dit model elektrische auto van Jeep. Zo vindt u snel de laadpaal voor thuis of voor zakelijk gebruik, geschikt voor de Avenger Electric.

De accu van de Jeep Avenger Electric heeft een capaciteit van 61 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A. (3 x 3,7 kW = 11 kW).

De lader in de Jeep kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW= 7,4kW).

Welk soort laadstation voor de Jeep Avenger Electric?
De Jeep Avenger Electric heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan als gezegd laden via 3 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV Laadbox Type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadstation kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Jeep 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Op zoek naar een laadpaal voor een andere Jeep? Zie dan ons overzicht met alle laadstations voor Jeep. Op zoek naar een laadstation voor een ander merk dan Jeep? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadboxen voor alle automerken. Of kijk als vermeld direct hieronder voor alle laadboxen die geschikt zijn voor het model Jeep Avenger Electric.

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 9