Laadstation(s) Volvo V60 (Plug-in Hybrid, D5 en D6)

Een laadstation kopen voor uw Volvo V60 Plug-in Hybrid, D5 of D6? U vindt de juiste laadbox op deze pagina, inclusief aanvullende informatie over deze modellen elektrische auto van Volvo. Zo vindt u snel de laadpaal voor thuis of voor zakelijk gebruik, geschikt voor de V60 varianten Plug-in Hybrid, D5 en D6.

De accu van de Volvo V60 Plug-in Hybrid heeft een capaciteit van 12 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.

De accu's van de nieuwere modellen V60 D5 Twin Engine en de V60 D6 Twin Engine hebben een capaciteit van 11,2 kWh. De laders in deze auto's laden via 1 fase met maximaal 16A.

Welk soort laadstation voor de Volvo V60?
Alle modellen van de Volvo V60 hebben aan autozijde een aansluiting Type 2 en kunnen als gezegd laden via 1 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV Laadbox Type 2, 1 fase, 16A geschikt.

Op zoek naar een laadpaal voor een andere Volvo? Zie dan ons overzicht met alle laadstations voor Volvo. Op zoek naar een laadstation voor een ander merk dan Volvo? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadboxen voor alle automerken. Of kijk als vermeld direct hieronder voor alle laadboxen die geschikt zijn voor de modellen V60.

Verdere toelichting?
Mocht het u niet helemaal duidelijk zijn kunt u altijd even contact opnemen met onze helpdesk.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 9