Wallbox

Wallbox is een fabrikant van laadstations/ laadpalen die mooie wandladers produceert tegen een concurrerende prijs. Wilt u iets moois aan de muur hangen waarmee u ook nog uw auto kunt opladen? Dan is een oplader van Wallbox een goede keus.

Innovatief in gebruik en qua techniek, dat is Wallbox. Met zaken als gezichtsherkenning, gebarenbediening en bediening via de Wallbox-app en myWallbox-portal zorgt Wallbox ervoor dat het laden voor u sneller én makkelijker kan.

Wallbox modellen voor thuis autoladen

Wallbox produceert verschillende modellen opladers voor uw auto. We noemen ze bij dezen.

De Copper is een laadstation met een vaste kabel en is beschikbaar in varianten van 7,4 kW (1 x 16A) tot 22 kW (3 x 32A) aan laadvermogen. De Copper heeft een aantal unieke bedieningsmogelijkheden en gebruikersidentificaties. Zoals gezichtsherkenning, gebarenbediening en bediening via de Wallbox-app en myWallbox-portal.

De Pulsar en de Pulsar Plus zijn nog iets compacter dan de Copper. Deze modellen hebben geen gezichtsherkenning en gebarenbediening. Ze zijn wel ook beschikbaar in varianten van 7,4 kW (1 x 16A) tot 22 kW (3 x 32A) aan laadvermogen. De Pulsar Plus is ook te bedienen via de Wallbox-app en myWallbox-portal.

Wallbox modellen voor op de zaak

Wallbox biedt verder twee modellen aan voor zakelijk gebruik. Zakelijk gebruik kenmerkt zich hierbij door een gebruikersidentificatie via o.a. RFID oftewel een laadpas. U kunt uw eigen verbruik of dat van uw klanten gemakkelijk registreren en zakelijk afrekenen doordat uw klanten zich met hun eigen laadpas kunnen aanmelden op uw laadstation of laadpaal.

De zakelijke modellen van Wall bestaan uit de Copper SB en de Copper S. Dat zijn outlets waarbij u en uw klanten met gebruik van een eigen kabel hun auto kunnen aansluiten aan het laadstation. U kunt zelf ook altijd uw Copper laadstation benaderen en het laden starten via de Wallbox-app of via de myWallbox-portal.

De Commander 2 is een ander, mooi vormgegeven laadstation met een fraai en helder display.

De Commander 2 is altijd uitgevoerd met een vaste laadkabel van ofwel type 1 ofwel type 2. Ook op de Commander 2 kunnen u en uw klant zich aanmelden via RFID. U kunt zelf uiteraard ook altijd uw laadstation benaderen en het laden starten via de Wallbox-app of via pin.

Wallbox online via internet

De Wallbox laadstations kunnen altijd aangesloten worden op het internet. Daarmee kan Wallbox op afstand altijd (mits u toegang verleent uiteraard) ondersteuning bieden bij vragen of eventuele laadproblemen.

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE Wallbox Quasar
Wallbox Quasar
€5.995,95 €4.534,95
Pagina 1 van 3