Laadkabel(s) Skoda Enyaq

Een laadkabel kopen voor uw Skoda Enyaq? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Skoda. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de Enyaq.

De accu van de Skoda Enyaq heeft een capaciteit van 77 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A. ( 3 x 3,7kW = 11kW).

De lader in de Skoda Enyaq kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW= 7,4kW).

Welk type laadkabel voor de Skoda Enyaq?
De Skoda Enyaq heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 3 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 3 fase, 16A geschikt. 

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Enyaq 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Skoda? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Skoda. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Skoda? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 3