Charge Amps

Charge Amps produceert een verfrissende lijn aan laadkabels en laadpalen. De laadstations van Charge Amps zijn relatief klein en daarmee erg compact. Dit maakt deze laadboxen makkelijk te plaatsen bij uw woning of op het werk. Het zijn laadboxen met een moderne, praktische vormgeving. De laadkabels van Charge Amps zijn eveneens modern vormgegeven. Ook hier is de kwaliteit zeer hoog. En er zijn vernuftige extra's; zo is voor de mobiele thuisladers van Charge Amps, onder de noemer 'Ray', het amperage voor het laden instelbaar op de laadstekker.

Ook de laadkabels van Charge Amps zijn modern vormgegeven en van zeer hoge kwaliteit. Op de laadstekker aan autozijde is het ampèrage waarmee geladen wordt overzichtelijk af te lezen. Voor de mobiele thuisladers van Charge Amps, genaamd Ray, is zelfs het ampèrage waarmee het opladen gebeurt, in te stellen op de laadstekker.


Op deze pagina's vindt u onder andere deze producten:

 Charge Amps laadstations  Charge Amps Aura
 Charge Amps load balancing  Charge Amps Halo
 Charge Amps laadkabel Type 1 en 2 (diversen)  Charge Amps Ray
 Charge Amps laadpalen Type 1 (diversen)  Charge Amps Amp Guard
 Charge Amps laadpalen Type 2 (diversen)  Charge Amps Beam
 Charge Amps mobiele laders  
 Charge Amps opbergkoffers  
 Charge Amps accessoires  
 Charge Amps stekkerhouders  
 Charge Amps Wifi antenne  
 Overige producten en accessoires van dit merk  Overige series en productlijnen van dit merk

Charge Amps op EVPartner.nl

Charge Amps producten kunt u kopen op EVPartner.nl. U bestelt hier bij een online accu(lader)shop met een breed assortiment op eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt het nieuwe Charge Amps product al in ons magazijn in Beverwijk. Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we zorgen dat het klaar ligt!

EVPartner levert producten, services en informatie gerelateerd aan Electric Vehicles. Daarom verkopen we de allerbeste laadstations en laadkabels, waaronder die van het merk Charge Amps. We hebben alle soorten laadpalen en laders, voor elke capaciteit, elk type autostekker en elk voltage. Op voorraad. We voorzien u van de juiste informatie en specificaties. En ook voor het kopen van uw nieuwe fietsaccu, fietsacculader en alle relevante accessoires kunt u voordelig terecht op EVPartner.nl.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1