Laadkabel(s) Porsche Cayenne S E-Hybrid

Een laadkabel kopen voor uw Porsche Cayenne S E-Hybrid? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Porsche. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de Cayenne S E-Hybrid.

De accu van de Porsche Cayenne S E-Hybrid heeft een capaciteit van 10,8 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A (1 x 3,7kW = 3,7kW).

Welk type laadkabel voor de Porsche Cayenne S E-Hybrid?
De Porsche Cayenne S E-Hybrid heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 1 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 1 fase, 16A geschikt.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Porsche? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Porsche. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Porsche? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model Cayenne S E-Hybrid.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1