Laadkabel(s) Fisker Ocean

Een laadkabel kopen voor uw Fisker Ocean? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Fisker. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de Ocean.

De accu van de Fisker Ocean heeft een capaciteit van 75 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A (3 x 3,7kW = 11kW).

Welk type laadkabel voor de Fisker Ocean?
De Fisker Ocean heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 3 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Ocean 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Fisker? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Fisker. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Fisker? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model Ocean.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 3