Laadkabel Jaguar I-Pace

Een laadkabel kopen voor uw Jaguar I-Pace? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Jaguar. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de I-Pace.

De accu van de Jaguar I-Pace heeft een capaciteit van 90 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW = 7,4kW).

Belangrijk om te weten
Als uw aansluiting thuis of op het werk geen 32A kan leveren dan kunt u ook een laadkabel type 2, 1 fase 16A overwegen.

Welk type laadkabel voor de Jaguar I-Pace?
De Jaguar I-Pace heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 1 fase met 32 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 1 fase, 32A geschikt. Zie hier op EVPartner.nl de laadkabels en mobiele laders die gemaakt zijn voor de elektrische Jaguar, model I-Pace.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Jaguar? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Jaguar. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Jaguar? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model I-Pace.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1