Laadkabel Chrysler Pacifica Plug-in Hybrid

Een laadkabel kopen voor uw Chrysler Pacifica Plug-in Hybrid? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Chrysler. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de Pacifica Plug-in Hybrid.

De accu van de Chrysler Pacifica Plug-in Hybrid heeft een capaciteit van 16 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW = 7,4kW).

Belangrijk om te weten
Als uw aansluiting thuis of op het werk geen 32A kan leveren dan kunt u ook een laadkabel type 1, 1 fase 16A overwegen.

Welk type laadkabel voor de Chrysler Pacifica Plug-in Hybrid?
De Chrysler Pacifica Plug-in Hybrid heeft aan autozijde een aansluiting Type 1 (Yazaki) en kan laden via 1 fase met 32 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 1, 1 fase, 32A geschikt. Zie hier op EVPartner.nl de laadkabels en mobiele laders die gemaakt zijn voor de elektrische Chrysler, model Pacifica Plug-in Hybrid.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Chrysler? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Chrysler. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Chrysler? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model Pacifica Plug-in Hybrid.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1