Frame

Hier staan nieuwe fietsaccu's voor op het frame. Het frame is voor de accu een logische en daarom ook veelvoorkomende plaats. Waar precies? Bijvoorbeeld net iets onder het zadel; bij de achterste framebuis die iets schuin staat en van het zadel loopt tot aan de kettingkast. Of aan de voorzijde van het frame, bij de onderste buis. Ook kan er sprake zijn van een accu in het frame.

In het laatste geval zal het frame iets dikker zijn of er net wat afwijkend uitzien, maar buiten dat krijgt de fietsbatterij zo een onzichtbare plek in de e-bike. De accu wordt zo ook extra beschermd. Een accu die weggewerkt is in het frame, kan net als een 'losse' accu voor het frame gewoon uitneembaar zijn, afhankelijk van merk en model elektrische fiets. Logischerwijs is ook de e-bike accu die onderdeel is gaan uitmaken van het frame gewoon te bereiken voor de acculader. 

Voor elk merk elektrische fiets kunt u hier de juiste nieuwe e-bike accu snel vinden (behalve voor bij het frame kunt u in deze shop ook de voorselectie zien van fietsaccu's voor de bagagedrager).

Alle accu's zijn in deze online shop op voorraad: vandaag besteld vóór 22.00 uur = morgen in huis!

Kijk desgewenst ook op 'e-bike zoeken op merk elektrische fiets'. Zit uw huidige fietsaccu bij het frame? Dan kunt u via deze pagina verder filteren naar de nieuwe accu die u hebben moet.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1