Accu's voor de elektrische fiets

Is de accu van uw elektrische fiets is aan vervanging toe, maak dan op EVPartner.nl uw keuze. Een nieuwe e-bike accu is hier goedkoop te verkrijgen. Alle fietsaccu's zijn op voorraad en de fietsbatterij die u nodig heeft kan dus na uw bestelling direct het magazijn uit op weg naar uw gemotoriseerde fiets. Zoek hier uw nieuwe fietsaccu op merk, op voltage of bijvoorbeeld door te selecteren op de plaats van bevestiging.

Plaatst u uw bestelling vóór 22.00 uur? Dan verzenden wij uw aankoop nog diezelfde dag. Dit geldt in het weekend op zondag. Via PostNL heeft u de accu dan daags erna in huis. Zonder verzendkosten! U vindt op EVPartner.nl nieuwe e-bike accu's voor merken zoals Bosch, Batavus, Gazelle, Sparta, Cortina, Bosch, Giant, Puch en Raleigh, ook compatibel fietsaccu's. 

EVPartner.nl: direct de juiste e-bike accu
Deze laatste soort vormt vaak een prima alternatief, ook al kan een compatibel fietsbatterij er iets anders uitzien dan de originele. Deze originele accu's zijn vanzelfsprekend eveneens beschikbaar. En bij alle accu's voor de e-bike die u in deze webshop kunt kopen geldt dat we de productvertoning serieus hebben genomen; zodat u meteen weet of de accu in uw geval de juiste is. Twijfelt u toch nog of heeft u een aanvullende vraag? Geen probleem. Bel of mail ons vrijblijvend voor het antwoord. Of maak hieronder uw keuze.

 

Lees meer