E-bike lader 36V

Vind hier een e-bike lader voor een accu van 36 volt. Hoe weet u of de fietsladers 36V op deze pagina inderdaad passen bij uw e-bike accu? Eenvoudig: zie bij de specificaties op uw accu de aanduiding 'input voltage'. Of kijk wat er op de originele fietsacculader staat bij 'output voltage'. Is dit 36V? Kijk dan verder op deze pagina('s).

Het voltage van de batterij van de elektrische fiets en dat van de bijbehorende oplader moeten (ongeveer) overeenkomen. De meeste fietsacculaders zijn gemaakt voor e-bike batterijen van 24 volt en 36 volt, maar er zijn er ook voor fietsaccu's van 43 volt, en een enkele voor accu's van 48 volt, al gaat het daarbij vooral om scootmobiels en elektrische scooters.

Moet voor een 36V e-bike accu de lader ook precies 36 volt zijn?
Het voltage van de lader en dat van de fietsaccu dienen overeen te komen. Enerzijds om een mogelijk kapotgaande lader of accu tijdens het laden tegen te gaan. Anderzijds met het oog op een soepele werking van de lader. Maar een lichte afwijking tussen de voltages van de fietslader en de fietsaccu is geen probleem. Staat er bijvoorbeeld op de e-bike lader 29,4 of 29,5V? Dan kunt u hiermee gerust een 24V accu laden. Staat er op de fietslader 42V? Dan is deze ook te gebruiken voor 'n 36V accu.

Tip: kies uw nieuwe fietsacculader door te selecteren op het merk van de elektrische fiets. Of kijk verder bij de onderstaande e-bike laders voor fietsbatterijen met spanning 36 volt.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1