Laadkabel DS

Een laadkabel kopen voor een DS? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van DS te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. EVPartner.nl heeft de oplaadkabels voor DS op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw DS kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw DS elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor DS
DS is een onderdeel van Citroën. DS heeft een volledig elektrische auto: de Crossback E-Tense.

  • De DS Crossback E-Tense heeft een accu met een capaciteit van 50 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A of met 1 fase met maximaal 32A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn DS?"

  • De DS Crossback E-Tense heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 16A geschikt.

    Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de DS 3 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Kies hieronder het model van DS dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer