Laadkabel(s) Mitsubishi Outlander PHEV (tot 2019)

Een laadkabel kopen voor uw Mitsubishi Outlander (tot 2019)? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Mitsubishi. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de Outlander.

De accu van de Mitsubishi Outlander heeft een capaciteit van 12 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A (1 x 3,7kW = 3,7kW).

Welk type laadkabel voor de Mitsubishi Outlander?
De Mitsubishi Outlander heeft aan autozijde een aansluiting Type 1 (Yazaki) en kan laden via 1 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 1, 1 fase, 16A geschikt.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Mitsubishi? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Mitsubishi. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Mitsubishi? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model Outlander.

Let op
Sinds 2020 heeft Mitsubishi ook een nieuw model Outlander deze is voorzien van een Type 2 stekker.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1