Laadstation Toyota

Een laadstation voor een Toyota kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw elektrische of hybride automodel van Toyota. EVPartner.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor Toyota, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Per model auto vindt u de daarvoor meest geschikte laadstations. Zo heeft Toyota twee plug-in hybride auto's: het oudere model van de Prius en een het nieuwe model van de Prius uit mei 2017.

  • Het oudere model van de Toyota Prius Plug-in Hybrid heeft een accu van 4 kWh. De Prius Plug-in Hybrid laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • Het nieuwere model van de Toyota Prius Plug-in Hybrid (vanaf mei 2017) heeft een accu van 8,8 kWh. De Prius Plug-in Hybrid laadt via 1 fase met maximaal 16A.

Laadstations voor Toyota

  • De oude Toyota Prius Plug-in Hybrid heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 1, 1 fase, 16A geschikt.
  • De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid (vanaf mei 2017) heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 1 fase, 16A geschikt.

Kies hieronder het model van Toyota en u vindt de meeste geschikte laadstations!

 

Lees meer