Laadstation(s) Volkswagen ID.4

Een laadstation kopen voor uw Volkswagen ID.4? U vindt de juiste laadboxen op deze pagina, inclusief aanvullende informatie over deze modellen elektrische auto van Volkswagen. Zo vindt u snel de laadpaal voor thuis of voor zakelijk gebruik, geschikt voor uw ID.4.

De accu van de Volkswagen ID.4 heeft een capaciteit van 82 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.

De lader in de Volkswagen ID.4 kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW= 7,4kW).

Welk soort laadstation voor de Volkswagen ID.4?
De Volkswagen ID.4 heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan als gezegd laden via 3 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV box Type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de ID.4 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Op zoek naar een laadpaal voor een andere Volkswagen? Zie dan ons overzicht met alle laadstations voor Volkswagen. Op zoek naar een laadstation voor een ander merk dan Volkswagen? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadboxen voor alle automerken. Of kijk als vermeld direct hieronder voor alle laadboxen die geschikt zijn voor het model ID.4.

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 9