Laadkabel(s) DS 3 Crossback E-Tense

Een laadkabel kopen voor uw DS 3 Crossback E-Tense? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk DS. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de Crossback E-Tense.

De accu van de DS 3 Crossback E-Tense heeft een capaciteit van 50 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A (3 x 3,7kW = 11kW).

De lader in de DS 3 Crossback kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW= 7,4kW).

Welk type laadkabel voor de DS 3 Crossback E-Tense?
De DS 3 Crossback E-Tense heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 3 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de DS 3 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere DS? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor DS. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan DS? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model Crossback E-Tense.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 3