Laadkabel(s) Jeep Avenger Electric

Een laadkabel kopen voor uw Jeep Avenger Electric? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Jeep. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de Avenger Electric.

De accu van de Jeep Avenger Electric heeft een capaciteit van 54 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A (3 x 3,7kW = 11kW).

De lader in de Avenger Electric kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A.

Welk type laadkabel voor de Jeep Avenger Electric?
De Jeep Avenger Electric heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 3 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Jeep 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Jeep? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Jeep. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Jeep? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model Avenger Electric.

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 3