Laadstation(s) BYD DOLPHIN

Een laadstation kopen voor uw BYD DOLPHIN? U vindt de juiste laadbox op deze pagina, inclusief aanvullende informatie over dit model elektrische auto van BYD. Zo vindt u snel de laadpaal voor thuis of voor zakelijk gebruik, geschikt voor de DOLPHIN.

De accu van de BYD DOLPHIN heeft een capaciteit van 45 of 60 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.

De lader in de BYD DOLPHIN kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW= 7,4kW).

Welk soort laadstation voor de BYD DOLPHIN?
De BYD DOLPHIN heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan als gezegd laden via 3 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV Laadbox Type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de DOLPHIN 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Op zoek naar een laadpaal voor een andere BYD? Zie dan ons overzicht met alle laadstations voor BYD. Op zoek naar een laadstation voor een ander merk dan BYD? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadboxen voor alle automerken. Of kijk als vermeld direct hieronder voor alle laadboxen die geschikt zijn voor het model BYD DOLPHIN.

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 9