Laadstation(s) Toyota Prius Plug-in Hybrid (model vanaf mei 2017)

Een laadstation kopen voor uw Toyota Prius Plug-in Hybrid? U vindt de juiste laadbox op deze pagina, inclusief aanvullende informatie over dit model (de variant vanaf mei 2017) elektrische auto van Toyota. Zo vindt u snel de laadpaal voor thuis of voor zakelijk gebruik, geschikt voor uw Prius Plug-in Hybrid.

De accu van de nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid (vanaf mei 2017) heeft een capaciteit van 8,8 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A (maximaal 3.7 kW).

Welk soort laadstation voor de Toyota Prius Plug-in Hybrid?
De Toyota Prius Plug-in Hybrid heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan als gezegd laden via 1 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV box Type 2, 1 fase, 16A geschikt.

Op zoek naar een laadpaal voor een andere Toyota? Zie dan ons overzicht met alle laadstations voor Toyota. Op zoek naar een laadstation voor een ander merk dan Toyota? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadboxen voor alle automerken. Of kijk als vermeld direct hieronder voor alle laadboxen die geschikt zijn voor het model Prius vanaf 2017.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 9