Laadkabel(s) SEAT Mii Electric

Een laadkabel kopen voor uw SEAT Mii Electric? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk SEAT. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de Mii Electric.

De accu van de SEAT Mii Electric heeft een capaciteit van 36,8 kWh. De lader in de auto laadt via 2 fase met maximaal 16A. ( 2 x 3,7kW = 7,2kW).

De lader in de SEAT Mii Electric kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW= 7,4kW).

Welk type laadkabel voor de SEAT Mii Electric?
De SEAT Mii Electric heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 2 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 3 fase, 16A geschikt. 

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Mii Electric 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere SEAT? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor SEAT. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan SEAT? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model SEAT Mii Electric.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 3