Hoe 32A laadvermogen optimaal benutten?

Wanneer snelladen van de elektrische auto een must is, en u niet voor niets een auto heeft met 1 x 32A laadvermogen, dan wilt u dit laadvermogen graag ook optimaal kunnen benutten. Hier leest u hoe u dit voor elkaar kunt krijgen!

Met de deur in huis: dat kan met de Ratio EV Transformer Charger. Zie ook onderaan deze pagina. EVPartner.nl heeft de Transformer Charger tegen de beste prijs én op voorraad!

Kan uw elektrische auto (1-fasig) laden met 32A? Dat is alvast mooi, maar om deze laadcapaciteit te kunnen benutten, is méér nodig. Een netstroom die daar minimaal mee correspondeert, bijvoorbeeld. Heeft u bijvoorbeeld thuis een aansluiting met 3 x 20A? Dan kunt u helaas niet zonder meer de maximale, 32A-laadsnelheid van de auto inzetten...

Oplosbaar laadsnelheidsprobleem
Met de Ratio EV Transformer Charger echter is dit probleem makkelijk op te lossen. Deze transformeert uw 3-fasige lagere stroomaansluiting soepel naar een 1-fasige 32A aansluiting.


EV Transformer van Ratio

De volledige snelheid van laden ook daadwerkelijk kunnen toepassen, is op meerdere momenten een must voor eigenaren en chauffeurs van onder andere de Jaguar I-Pace, de Hyundai Kona, Hyundai Ionic, Nissan Leaf (2018), Nissan e-NV200 (2018) en BMW i3 met 22kWh accu. Tussentijds een uurtje of één, twee bijladen is met zo'n maximale laadsnelheid dan echt van meerwaarde. In veel gevallen laadt u een auto met 1 fase 32A laadvermogen met gebruik van de EV Transformer Charger niet met 1 x 16A, maar dus daadwerkelijk met 1 x 32A. Dat is, derhalve, tweemaal zo snel!

Investering die zich zeker terugverdient
Bovendien gebruikt u op deze manier nog altijd niet meer dan 16A van uw netaansluiting. Daarmee blijven nog meerdere ampères over voor andere verbruikers. De aanschaf van de Ratio EV Transformer Charger is een investering die zich in vergelijking tot het verzwaren van de netaansluiting binnen een overzienbare periode terugverdient. Mocht u de stroomaansluiting willen vergroten naar bijvoorbeeld 3 x 35A, dan heeft u namelijk naast de eenmalige aansluitkosten ook een aanvullende kostenpost aan vastrechten van enkele honderden euro's, oplopend tot al gauw 600 euro extra per jaar.

Echt weer snelladen!
De EV Transformer Charger is ook een uitkomst voor bezitters van bijvoorbeeld de genoemde Jaguar I-Pace die een standaard veel te trage laadtijd graag structureel willen omzetten naar een puike snellaadtijd. Zo ontstaat plotseling een heel ander beeld als het gaat om actieradius! Veelvuldige ergernis maakt hiermee plaats voor luxe én efficiënt elektrisch rijden.

Voor thuis of bij kantoor
De EV Transformer Charger is bestemd voor de vaste laadplek thuis of bij uw bedrijf. Zie ook de specificaties van dit krachtige apparaat. Eerst nog méér weten? Wij staan u als expert met goed advies, gebaseerd op uw persoonlijke EV-situatie, graag en vrijblijvend te woord. Zie de contactmogelijkheden elders op deze pagina. Of bel direct met nummer 0251-748742.

 

Hoe 32A laadvermogen optimaal benutten?