Laadstation(s) Ariya

Een laadstation kopen voor uw Nissan Ariya? U vindt de juiste laadbox op deze pagina, inclusief aanvullende informatie over dit model elektrische auto van Nissan. Zo vindt u snel de laadpaal voor thuis of voor zakelijk gebruik, geschikt voor uw Ariya.

De accu van de Nissan Ariya heeft een capaciteit van 63 of 87 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 32A.

De lader in de Nissan Ariya kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW= 7,4kW).

Welk soort laadstation voor de Nissan Ariya?
De Nissan Ariya heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan als gezegd 1-fasig laden met 32 ampère. Hiervoor is een EV box Type 2, 3 fase, 32A geschikt. 

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Ariya 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Op zoek naar een laadpaal voor een andere Nissan? Zie dan ons overzicht met alle laadstations voor Nissan. Op zoek naar een laadstation voor een ander merk dan Nissan? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadboxen voor alle automerken. Of kijk als vermeld direct hieronder voor alle laadboxen die geschikt zijn voor het model Ariya.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 9