Laadstation(s) Polestar 2

Een laadstation kopen voor uw Polestar 2? U vindt de juiste laadbox op deze pagina, inclusief aanvullende informatie over dit model elektrische auto van Polestar. Zo vindt u snel de laadpaal voor thuis of voor zakelijk gebruik, geschikt voor uw Polestar 2.

De accu van de Polestar 2 heeft een capaciteit van 78 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.

De lader in de Polestar 2 kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW= 7,4kW).

Welk soort laadstation voor de Polestar 2?
De Polestar 2 heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan als gezegd 3-fasig laden met 16 ampère. Hiervoor is een EV box Type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Polestar 2 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Op zoek naar een laadpaal voor een andere Polestar? Zie dan ons overzicht met alle laadstations voor Polestar. Op zoek naar een laadstation voor een ander merk dan Polestar? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadboxen voor alle automerken. Of kijk als vermeld direct hieronder voor alle laadboxen die geschikt zijn voor het model Polestar 2.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 10