Laadstation outlet

De kenmerkende eigenschap van een 'laadstation outlet' is dat deze géén vaste kabel heeft. U kunt er zelf een laadkabel aan koppelen: een kabel van Type 1 of kabel van van Type 2. Mogelijk heeft u zo'n laadkabel nog liggen of u wilt zo'n lader los kopen. Het voordeel van het kopen van een outlet laadstation is de goedkopere aanschaf, in combinatie met het feit dat u de losse kabel dubbel kunt gebruiken: namelijk ook voor het elektrisch laden onderweg bij openbare laadpunten.

Bij een laadbox van het type outlet werkt 't hetzelfde als bij een openbaar laadstation. U parkeert de auto, pakt de laadkabel erbij en plugt in: aan de ene kant bij uw auto en aan de andere kant bij het (outlet) laadstation. De benodigde, apart aan te schaffen laadkabel heeft aan de zijde van het laadstation altijd een stekker van het Type 2, net als het geval is bij een openbaar laadstation. Aan de zijde van de auto heeft de kabel een stekker van het Type 1 dan wel Type 2, afhankelijk van de elektrische auto in kwestie.

>> Een laadkabel kopen voor Type 1

>> Een laadkabel kopen voor Type 2

Of kiest u voor het voordeel van een vast laadstation
Laadstations met vaste kabel zijn er vanzelfsprekend eveneens. Ook hier zijn er versies voor Type 1 en Type 2. Een laadstation met een vaste laadkabel geeft u maximaal gebruiksgemak. U parkeert uw auto, pakt de kabel van het station, plugt deze in en... klaar. Bovendien hebt u bij een laadstation met vaste kabel de keuze uit een rechte of gedraaide kabel.

Hulp bij installeren outlet laadstation
Vind hieronder laadstations outlet, voor 16A en 32A. De installatie ervan volledig, goed verzorgd en voor een vooraf duidelijke, faire prijs laten verzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

TIP: 'Moet ik mijn netaansluiting thuis laten vergroten en zo ja, hoe werkt dat?'

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE Charge Amps Aura
Charge Amps Aura
€2.749,95 €2.649,95
Pagina 1 van 5