Laadpaal/ laadstation met lange laadkabel

Zoekt u een laadpaal met een lange vaste laadkabel? In deze categorie staan laadpalen/ laadstations met lange laadkabels (6,5 meter en langer).

Wat is een lange laadkabel?
De standaard laadkabel aan een laadpaal of laadstation is meestal zo'n 5 meter lang. Een extra lange laadkabel, zoals vermeld in deze categorie, is een kabel van 6,5 meter of langer. U vindt in deze categorie dus allemaal wandladers/ laadstations met een langere vaste laadkabel.

Andere lengte laadkabel nodig?
Heeft u een laadpaal/ laadbox nodig met een andere lengte laadkabel dan de beschikbare laadstations in dit overzicht? Neem dan even contact met ons op. Sommige laders zijn in meerdere lengtes verkrijgbaar. De levertijd is hierdoor wel langer dan bij een lader die we zelf op voorraad hebben.

Alternatief voor een laadstation met lange laadkabel
Een alternatief voor een laadstation met lange laadkabel is er ook. U kunt kiesen voor een outlet, ook wel socket laadstation genoemd. Dat is een laadstation zonder vaste laadkabel. U kunt dan een losse extra lange laadkabel (standaard zelfs tot 15 meter lang verkrijgbaar) erbij kopen waarmee u een lange afstand tussen de lader en de auto kunt overbruggen.

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 3