Laadbox op de zaak

Maakt u als werknemer gebruik van een elektrische of hybride lease-auto? Dan is het wel zo fijn als er op het parkeerterrein bij uw werkplek een mogelijkheid is tot het opladen van uw auto. Een bedrijf kan dan kiezen voor het aanschaffen van zakelijke laadboxen. Een zakelijke laadbox is niet alleen een service naar werknemers toe, ook klanten of bezoekers die elektrisch rijden zullen de oplaadmogelijkheid op prijs stellen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de diverse laadopties voor op de zaak.

Opladen op de zaak
Een goede laadinstallatie zorgt ervoor dat een elektrische auto snel en veilig opgeladen kan worden. De precieze oplaadtijd hangt af van onder andere de capaciteit van de laadunit, maar ook van het laadvermogen van uw auto. Gemiddeld geldt dat een officiële laadbox tien keer sneller laadt dan een regulier stopcontact. In principe kan een oplaadinstallatie overal op een parkeerterrein geplaatst worden, als u er maar ruimte voor heeft. Ook moet er stroom aanwezig zijn. Het kan zijn dat er aanpassingen in de meterkast gedaan moeten worden (denk aan het aanleggen van een extra groep).

Aanschaf en installatie laadbox
Bij EVPartner.nl heeft u ruime keuze wat betreft de aanschaf van een laadbox voor op de zaak. We bieden verschillende modellen laadboxen aan. U kunt hierbij kiezen voor een laadbox aan de wand of voor een laadpaal. Alle producten in onze webshop zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden aangeboden tegen concurrerende prijzen. De producten zijn voorzien van duidelijk foto’s en uitgebreide productinformatie. Kortom, u weet precies wat u koopt. Wanner u uw keuze gemaakt heeft, kunt u uw laadbox of laadpaal gemakkelijk zelf bestellen. De installatie kunnen wij voor u regelen, maar u kunt dit uiteraard ook zelf (laten) doen. Informeer voor de mogelijkheden. Bij ons kunt u ook terecht voor een groot aantal laadkabels.

Zakelijk voordeel
Voor een bedrijf heeft de aanschaf van laadoplossingen voor op de zaak fiscale voordelen. Deze zijn er om de aanschaf van milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen te stimuleren. Daarnaast bespaart u als werkgever op brandstofkosten wanneer uw werknemers elektrisch rijden. Stroom is namelijk een stuk goedkoper dan benzine of diesel. Ook de bijtelling ligt bij een elektrische auto lager dan bij benzineauto’s.

Hoe zit het met een zakelijke laadbox thuis?
Het kan zijn dat een werknemer ook thuis een laadbox wil laten installeren voor het opladen van zijn of haar lease-auto. Maar hoe zit het dan met de kosten? Kort gezegd geldt dat de kosten van een laadinstallatie thuis deel uit maken van de kosten van de auto van de zaak. Het gaat hierbij niet alleen om de laadinstallatie zelf, maar ook om kosten voor eventuele aanpassingen in huis (zoals het plaatsen van een extra groep in de meterkast). Let op, kosten voor het thuis opladen van de auto vallen niet onder deze regeling. U kunt uiteraard met uw werknemer afspreken dat u ook deze kosten vergoedt.

 

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 9