Laadstation Skoda

Een laadstation voor een Skoda kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw elektrische of hybride automodel van Skoda. EVPartner.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor Skoda, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Per model auto vindt u de daarvoor meest geschikte laadstations. Zo heeft Skoda twee 100% elektrische auto's: de Citigo en de Enyaq.

  • De Skoda Citigo heeft een accu met een capaciteit van 36,8 kWh. De lader in de auto laadt via 2 fase met maximaal 16A of via 1 fase met maximaal 32A.
  • De Skoda Citigo heeft een accu met een capaciteit van 77 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A of via 1 fase met maximaal 32A.

Laadstations voor Skoda

  • De Skoda Citigo heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 2 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Citigo 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.
  • De Skoda Enyaq heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Enyaq 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Kies hieronder het model van Skoda en u vindt de meeste geschikte laadstations!

 

Lees meer