Laadkabel Mazda MX-30

Een laadkabel kopen voor uw Mazda MX-30? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Mazda. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de MX-30.

De accu van de Mazda MX-30 heeft een capaciteit van 35,5 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 29A (1 x 6,6kW = 6,6kW). Om van dit laadvermogen volledig gebruik te kunnen maken, heeft u een laadkabel nodig van Type 2, 1 fase, 32A; hiervan gebruikt u dan (maximaal) 29A. Echter, in de dagelijkse praktijk zullen de meeste laadpunten die u tegenkomt met minder dan 29A kunnen laden. Om die reden kunt u ook prima kiezen voor een laadkabel Type 2, 1 fase, 16A. De capaciteit van het laadpunt dat u het meest zult gebruiken, zal uw keuze bepalen.

Welk type laadkabel voor de Mazda MX-30?
De Mazda MX-30 heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan als gezegd 1-fasig laden met 32 ampère (max. 29A). Hiervoor is een laadkabel Type 2, 1 fase, 32A geschikt. Of een laadkabel Type 2, 1 fase, 16A als het laden veelal gebeurt met een lagere capaciteit, ook bijvoorbeeld als de aansluiting thuis of op het werk geen 32A kan leveren. Op deze pagina tonen we beide varianten laadkabels.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Mazda? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Mazda. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Mazda? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model MX-30.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 2