Laadkabel(s) Ford Focus Electric

Een laadkabel kopen voor uw Ford Focus Electric? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Ford. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de Focus Electric.

De accu van de Ford Focus Electric heeft een capaciteit van 23,0 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A (1 x 3,7kW = 3,7kW).

Deze auto wordt sinds januari 2015 niet meer verkocht.

Welk type laadkabel voor de Ford Focus Electric?
De Ford Focus Electric heeft aan autozijde een aansluiting Type 1 (Yazaki) en kan laden via 1 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 1, 1 fase, 16A geschikt.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Ford? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Ford. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Ford? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model Ford Focus Electric.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1