Laadkabel(s) Mercedes-Benz EQS

Een laadkabel kopen voor uw Mercedes-Benz EQS? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Mercedes-Benz. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de EQS.

De accu van de Mercedes-Benz EQS heeft een capaciteit van 107 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A (3 x 3,7kW = 11kW).

De lader in de EQS kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A.

Welk type laadkabel voor de Mercedes-Benz EQS?
De Mercedes-Benz EQS heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 3 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de EQS 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Mercedes-Benz? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Mercedes-Benz. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Mercedes-Benz? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model EQS.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 3